Izdelki našega mlina

 

 

Pšenični izdelki Kaše Gotove zmesi Moke iz ostalih žit Polente in žganci Kosmiči Semena in zrnje

 

 

Po naročilu lahko za vas zmeljemo oz. pripravimo tudi

 

Proteini - Škrob - Vlaknine Stročnice Moke iz stročnic

 

Glavna dejavnost podjetja je mletje pšenice v različne tipe mok, krmilno moko in otrobe. Prav široka ponudba in kakovost različnih mok omogoča pestro izbiro gospodinjam in mojstrom. 
Naše moke se uporabljajo za najrazličnejše namene, za peko vsakdanjega kruha, kroasanov, tort, za peko tako imenovane "Ciabatte" in vseh ostalih pekovskih izdelkov. Prav tako se ukvarjamo z mletjem vseh drugih žit.

 

Posebnost med našimi izdelki so štiri različne pripravljene mešanice različnih vrst mok. Med našimi pripravljenimi mešanicami lahko najdete tudi Milansko polento. To je mešanica med ajdovim in koruznim zdrobom. Oba zdroba skupaj dajeta polenti prav poseben okus. Pripravljamo tudi mešanice po receptih oz. navodilih pekarne.

Kakovost in prilagodljivost mok pekom zagotavljamo s strogimi kontrolami surovine in končnega izdelka. Poudariti je potrebno tudi to, da se ob vsakem naročilu, ne glede na količino, vedno priloži analizni list moke. Iz analiznega lista so razvidni vsi osnovni parametri za peko.

 

Vsi izdelki so skrbno zapakirani v najrazličnejša pakiranja - papirnate vreče. Za manjše uporabnike smo pripravili pakiranja: 0,5 / 1 / 5 / 10 kg, za tiste, ki potrebujejo več, imamo vedno na zalogi 25 kg pakiranje. Najbolj zahtevni pa lahko naročijo moko tudi v rinfuzi.

 

 

  

 

LOKACIJA

Trgovina v Veliki vasi

Velika vas 1b

8273 Leskovec pri Krškem

  

DELOVNI ČAS

Trgovina v Veliki vasi

PON-PET: od 8:00 do 16:00

Malica: 10:30-11:00

SOB: 8:00 do 12:00

Nedelje in prazniki: zaprto!

 

 

© 2024 Mlin Katić d.o.o. All Rights Reserved. Agencija.5ka